Εκδήλωση για προβολή και παρουσίαση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

Το παρόν ιστολόγιο αφορά προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν κατά το σχολικό έτος 2013-14, από εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου. Πολλά από αυτά παρουσιάστηκαν σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Ιουνίου 2014, στο 48ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

20ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

 Η απόφασή μας, σε συνεργασία με τους μαθητές μας, να ασχοληθούμε με τις σημαντικότερες πλατείες του Δήμου Ηρακλείου, προέκυψε από την ανάγκη να γνωρίσουμε όλοι μας, τις πλατείες και την ιστορία τους. Και λέμε «όλοι μας», γιατί κι εμείς οι «μεγάλοι» πολλές φορές έχουμε άγνοια για την ίδια μας την πόλη. Διασχίζουμε την πόλη, σταματάμε στις πλατείες της, μα ξεχνούμε ή δεν γνωρίζουμε επαρκώς την ιστορία τους και τη διαδρομή τους στο χρόνο. Το ταξίδι μας λοιπόν , βοήθησε όλους μας, ώστε να ανακαλύψουμε και πάλι την ίδια μας την πόλη, που ζούμε και εργαζόμαστε.

Το πρώτο βήμα ήταν....


"Στο πρόγραμμα "Πάμε πλατεία!" συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί Τακτικάκη Αγγελική, Τριαματάκης Νικόλαος, Ρεϊζογλου Κυριακή, Joana Valente, Αγγελάκη Εμμανουέλα, Μαράκη Χρυσή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου